SUGGESTIES

Voorgerechten

  • Wildconsommé
    9,5
  • Kroketjes van everzwijn
    15,2
  • Duo van wildpaté en eendenlever met rozijnentoast
    14,7
  • Traaggegaard buikspek met knolselder en gepekelde groentjes
    16,7

Hoofdgerechten

  • Hertenfilet met wintergroentjes*
    34,9
  • Stoverij van everzwijn*
    27,8
  • Hazenrugfilet ‘harlequin’ met bospaddestoelen*
    33,6
  • Fazantfilet ‘fine champagne’ met witloof*
    28,6
  • *verkrijgbaar met amandelkroketjes of gratin dauphinois
  • Ravioli van eekhoorntjesbrood met truffel en bospaddestoelen (veg)
    23,5
  • Witloof in de oven met puree
    23,5
  • Mosselen – Zeeuwse bodemcultuur
    (op reservatie)

    natuur – in witte wijn – look – pastis – provençale – Oud Antwerpen

Suggestiewijn

  • Wit
  • Miguel Torres Finca Negra Chardonnay
    gl 6 fl 30
  • Rood
  • Vigneti Romio Sangiovese Riserva
    gl 6 fl 30

03 665 10 15

 Elisalei 55 2930 Brasschaat

© Copyright - Oud Antwerpen | BE 0598.971.535 | RestoFactory