SUGGESTIES

Voorgerechten

  • Carpaccio van hert met veenbessen
    13.40
    (met ui en peterselie)

  • Oostendse vissoep met verse rouille
    9.80
  • Kroketjes van Limousin-rund met pickles
    13.80
  • Trio van wildpaté met rozijnentoast en uienconfijt
    12.30

Hoofdgerechten

  • Wildfestival
  • Lopend wildassortiment (hert, haas, everzwijn) met boschampignons *
    31.00
  • Hertenfilet met wintergroentjes *
    33.50
  • Hazenpeper
    29.50
  • Hazenrugfilet met rode kool *
    32.50
  • Fazantfilet met gekarameliseerd witloof *
    28.00
  • Everzwijntournedos met savooikool en veenbessensaus *
    30.50
  • Vliegend wildassortiment (patrijs, bosduif, eend) met pompoenravioli
    27.50
  • Witloof in de oven met puree
    21.50
  • Pladijs met zeekraal, kappertjes en kruidenpuree
    26.80
  • Mosselen
  • Zeeuwse bodemcultuur
    (op reservatie)
    natuur – in witte wijn – look – pastis – provençale – Oud Antwerpen

03 665 10 15

 Elisalei 55 2930 Brasschaat

© Copyright - Oud Antwerpen | BE 0598.971.535 | RestoFactory