Voorgerechten
- Vitello Tonnato15,4
- Oostendse vissoep met verse rouille10,8
- Wildconsommé7,8
- Kroketjes van everzwijn14,8
- Trio van wildpaté13,6met rozijnentoast en uienconfijt
Hoofdgerechten
- Wildfestival
- Lopend wildassortiment *31,5(hert, haas, everzwijn) met boschampignons
- Hertenfilet met wintergroentjes *33,9
- Wildstoverij *26,6
- Hazenrugfilet met rode kool *32,9
- Fazantfilet met gekarameliseerd witloof *28,6
*verkrijgbaar met amandelkroketjes of gratin dauphinois
- Witloof in de oven met puree21,5
- Gebakken Noordzeetong39,8
- Salade van geroosterde wintergroentjes met burrata24,6
- Mosselen(op reservatie)Zeeuwse bodemcultuur
natuur – in witte wijn – look – Oud Antwerpen
Suggestiewijn
- Wit
- Terre Avare Chardonnay del Salento
- Rood
- Lamothe Vincent Bordeaux Reserve