Voorgerechten
- Wildconsommé9,5
- Kroketjes van everzwijn15,2
- Duo van wildpaté en eendenlever met rozijnentoast14,7
- Traaggegaard buikspek met knolselder en gepekelde groentjes16,7
Hoofdgerechten
- Hertenfilet met wintergroentjes*34,9
- Stoverij van everzwijn*27,8
- Hazenrugfilet ‘harlequin’ met bospaddestoelen*33,6
- Fazantfilet ‘fine champagne’ met witloof*28,6
- *verkrijgbaar met amandelkroketjes of gratin dauphinois
- Ravioli van eekhoorntjesbrood met truffel en bospaddestoelen (veg)23,5
- Witloof in de oven met puree23,5
- Mosselen – Zeeuwse bodemcultuur(op reservatie)
natuur – in witte wijn – look – pastis – provençale – Oud Antwerpen
Suggestiewijn
- Wit
- Miguel Torres Finca Negra Chardonnaygl 6 fl 30
- Rood
- Vigneti Romio Sangiovese Riservagl 6 fl 30