SUGGESTIES

Voorgerechten

  • Carpaccio van hert met veenbessen
    13
  • Wildconsommé
    9,5
  • Gegratineerde mosselen
    10,5
  • Kroketjes van everzwijn
    14
  • Trio van wildpaté met rozijnentoast en uienconfijt
    12

Hoofdgerechten

  • Wildfestival
  • Lopend wildassortiment (hert, haas, everzwijn) met boschampignons *
    31
  • Hertenfilet met wintergroentjes *
    33,5
  • Wildstoverij *
    26,5
  • Hazenrugfilet met rode kool *
    32,5
  • Fazantfilet met gekarameliseerd witloof *
    28
  • Vliegend wildassortiment (patrijs, bosduif, eend) met pompoenravioli
    27,5
  • * Verkrijgbaar met amandelkroketjes of gratin dauphinois
  • Ossobucco in tomatensaus met pasta
    23,5
  • Witloof in de oven met puree
    21,5
  • Entrecote “Robespierre”
    29,5
  • Mosselen – Zeeuwse bodemcultuur
    op reservatie
    natuur – in witte wijn – look – pastis – provençale – Oud Antwerpen

03 665 10 15

 Elisalei 55 2930 Brasschaat

© Copyright - Oud Antwerpen | BE 0598.971.535 | RestoFactory