SUGGESTIES

Voorgerechten

  • Vitello Tonnato
    15,4
  • Oostendse vissoep met verse rouille
    10,8
  • Wildconsommé
    7,8
  • Kroketjes van everzwijn
    14,8
  • Trio van wildpaté
    13,6
    met rozijnentoast en uienconfijt

Hoofdgerechten

  • Wildfestival
  • Lopend wildassortiment *
    31,5
    (hert, haas, everzwijn) met boschampignons
  • Hertenfilet met wintergroentjes *
    33,9
  • Wildstoverij *
    26,6
  • Hazenrugfilet met rode kool *
    32,9
  • Fazantfilet met gekarameliseerd witloof *
    28,6
  • *verkrijgbaar met amandelkroketjes of gratin dauphinois

  • Witloof in de oven met puree
    21,5
  • Gebakken Noordzeetong
    39,8
  • Salade van geroosterde wintergroentjes met burrata
    24,6
  • Mosselen
    (op reservatie)
    Zeeuwse bodemcultuur

    natuur – in witte wijn – look – Oud Antwerpen

Suggestiewijn

  • Wit
  • Terre Avare Chardonnay del Salento
  • Rood
  • Lamothe Vincent Bordeaux Reserve

03 665 10 15

 Elisalei 55 2930 Brasschaat

© Copyright - Oud Antwerpen | BE 0598.971.535 | RestoFactory